BISS najnovije vijesti

Zapošljavamo!

Povećani obim posla znači da trebamo i tvoju stručnost. Ukoliko imaš iskustva na poslovima front-end razvoja klikni ovdje, a ukoliko je back-end tvoja domena produži ovdje i pridruži nam se. BISS opet raste - napredujmo zajedno.

EU projektni prijedlog AMBITION (Advanced MoBile InTernet securIty fOr digital ideNtity) - napredna interenetska sigurnost za digitalni identitet

EU projektni prijedlog AMBITION ima visoke ciljeve, kao što mu i ime kaže. Ideja je iskoristiti sigurnost mobilne mreže za provjeru identiteta korisnika.
Navedeno će se postići korištenjem postojećih standarda mobilnih mreža, a bazirano je na standardima Mobile connect i 3gpp. Projekt će isporučiti konzorcij od 4 partnera u 24 mjeseca i tu BISS nastupa kao prijavitelj projektnog prijedloga.

Početak EU projekta za poboljšanje poslovnih mogućnosti tvrtke BISS kroz primjenu IKT tehnologija

EU financira poboljšanje poslovnih mogućnisti manjih i srednjih poduzeća potporama za IKT sustave koje tvrtke koriste. Na kraju projekta BISS će imati novi CRM sustav na novom hardveru, te novi sustav za pribavljanje podataka iz mobilne mreže za rješenje Identy guard. Projekt je započeo u Prosincu 2019. godine i trajati će 18 mjeseci.

Početak projekta reinženjeringa sustava za provizioniranje podatkovnih opcija za Combis i HT

Zadnjih 8 godina BISS razvija i održava sustav za provizioniranje podatkovtnih opcija za HT. Sustav implementira marketinške i regulatorne zahtjeve za podatkovne opcije, te izvršava njihove procese. Reinženjering sustava pojenostavniti će implementaciju novih tarifa i opcija, te podržati dugoročne tarife. Također, arhitektura sustava će biti poboljšana kao i korisničko sučelje. Projekt će biti napravljen tijekom 2020. godine.

Početak razvoja na projeku Address hub za DPD Švicarska

Eksperti DPD Švicarska su uočili probleme prilikom isporuke paketa zbog nedostataka informacije o točnoj adresi primatelja paketa, što bi trebalo riješiti novim sustavom za adrese. Nakon nekoliko radionica i prikupljanja zahtjeva, dizajn novog sustava je skiciran. Razvoj minimalno održivog produkta (MVP) je započeo u Studenom, te je planirano da će sustav imati prvu produkcijsku inačicu sredinom 2020. godine.